Nieuws

Tennisclub Roeselare
De beste wensen plus lid worden en actiemaand januari 15 euro korting

Beste TCR leden, vrienden en sympathisanten,


Allereerst de beste wensen voor 2018 toegewenst in vooral goede gezondheid en met sportieve hoogtepunten op tennisgebied bij TCR uiteraard.

In deze nieuwsbrief kunt u alle info vinden met betrekking tot de zomertarieven, jaartarieven die gaan gelden vanaf outdoorseizoen 2018.


DEZE MAAND IS KORTINGSMAAND VOOR HET ZOMERSEIZOEN MET 15 EURO KORTING OP DE TARIEVEN DIE VAN TOEPASSING ZIJN VOOR DE PERIODE VANAF 15 APRIL A.S.

ZO BESPAART U 15 EURO VOOR EEN ZOMER OF JAARABONNEMENT EXTRA, OF 15 EURO OP DE TOTAALPRIJS VAN EEN EVENTUEEL FAMILIEABONNEMENT.Eerst even iets anders. Over ruim 3 weken dienen wij de interclubteams voor het seizoen 2018 reeds door te geven aan Tennisvlaanderen. Zorg dus tijdig dat u uw team doorgeeft en interclub kunt spelen bij ons. Graag de gewenste reeks en de namen doorgeven aan ons.

Iedereen die interclub speelt in 2018 voor TCR dient voor 25 januari a.s zijn of haar lidgeld in orde gebracht te hebben, daar wij de teams reeds voor 1 februari officieel moeten indienen bij Tennis Vlaanderen en wij op deze wijze ook onze administratie makkelijker kunnen voeren. Bij voorbaat dank.

Ook ieder jeugdlid dat interclub gaat spelen dient uiteraard clublid te zijn en dus ook voor hen van toepassing dat het lidgeld deze maand voor de outdoorperiode reeds overgeschreven zal worden.INTERCLUB SPELEN VOOR TCR 2018 ( DEADLINE 25 JANUARI INDIENEN TEAMS !! )

Onlangs hebben wij jullie een mailing toegezonden inzake interclub spelen voor TC Roeselare voor seizoen 2018. Aangezien wij voor 1 februari de reeksen moeten doorgeven aan Tennis Vlaanderen verzoeken wij iedereen zich vriendelijk voor 25 januari individueel of per ploeg bij jeugd of volwassenen aan te melden....Wij zijn alvast blij met de nieuw ingeschreven teams en verwelkomen deze ook van harte. Teams of spelers die interclub wensen te spelen dienen een fomulier of schriftelijk bewijs af te geven in het clubhuis of per email dit door te zenden aan info@tcroeselare.be zodat wij de reeksen/ploegen zo goed mogelijk kunnen doorgeven aan Tennis Vlaanderen en dit voor 25 januari a.s.

Mocht je vragen hebben kun je ook even bellen naar ons : Dirk de Vries: 0475-243785 / 051-220303

Meer info omtrent de poule indeling volgt in maart. De interclub start in de week van 18 april voor iedereen.SEIZOEN 2018

Voor het komende zomerseizoen gaan wij wederom verder op de door ons ingeslagen weg van het 'vernieuwde' TCR en kunnen we u mededelen dat wij wederom gaan voor een zo goed mogelijk service in alle geledingen. We gaan TCR nog verder trachten omhoog te stuwen met gastvrijheid, service en iedereen een uniek gevoel te geven in zijn of haar stukje vrije tijd in de mooie natuur en/of op ons fraai gelegen terras. We hebben een mooi tennisjaar achter de rug en hebben als club wederom een stap voorwaarts kunnen maken in alle geledingen. De ledenaantallen spreken daarbij boekdelen. Wij hebben de ledenaantallen kunnen opwaarderen met 200 extra in de laatste 2 jaren met veel energie, passie en warmte en dankzij jullie door dit te waarderen en verder te verspreiden, waarvoor dank. Wij hopen komend seizoen verder te gaan en richting de kaap van 400 leden te gaan, hopelijk verwelkomen wij weer vrienden, kennissen en sympatisanten van u.

De lessen zijn volzet, het aantal partners is uitgebreid en het enkel en dubbeltornooi regionaal welke wij organiseren zijn enorm succesvol gebleken. Dit resulteert uiteindelijk ook in de organisatie van de DUBBELMASTERS IN OKTOBER 2018, waarvoor wij uitgekozen zijn.

Reserveren kan ook in het nieuwe seizoen online via www.tennisvlaanderen.be, terrein, inloggen via uw lidnummer of email + wachtwoord en u kunt de gewenste dag en gewenste tijdstip aangeven. In het clubhuis staat ook een computer om reservaties mogelijk te maken. Bij vragen kunnen wij u uiteraard van dienst zijn hiermee.

Ook in 2018 zal het clubhuis weer veelvuldig geopend zijn, en kunt u zowel binnen als buiten op het terras vanaf het zomerseizoen terecht voor een knabbel, een babbel en de gastvrijheid die bij de oudste club van Roeselare hoort....LIDGELD 2018 ZOMER / JAARABONNEMENTUW LIDGELD OVERSCHRIJVEN KAN OP VOLGENDE REKENINGNUMMER;

TC ROESELARE BVBA: BE70 4675 1961 3125 MET MEDEDELING: LIDGELD 2018 ZOMER OF JAARABO + NAAM/NAMENLid van 15/04/2018 - 1/10/2017
Met je lidgeld kun je ZOWEL outdoor als indoor onbeperkt reserveren...
Met je lidgeld bent je verzekerd tegen calamiteiten op het park via tennisvlaanderen, ethias.
Met je lidgeld kun je deelnemen aan interclub of tornooien, interne events.
HET LICHTGELD OUTDOOR ZULLEN WIJ PER OUTDOORSEIZOEN BUITEN SCHRAPPEN. Speelt u dus outdoor met licht dan hoeft u niet meer extra lichtgeld te betalen, indoor wel.
Het lichtgeld indoor bedraagt onveranderd 4 euro per uur per terrein
Iedereen, dus ook jeugd dient in de zomer lidgeld te betalen om aangesloten te zijn bij de Vlaamse tennisbond Tennis Vlaanderen, en ook op die wijze te kunnen deelnemen aan tornooien/interclub en ook verzekerd te zijn bij onvoorziene omstandigheden op ons domein, aanspraak te maken op CM vergoeding. Dit staat los van eventueel deelnemen aan lessen en dus het betalen van lesgelden..Wij vragen aan jeugdleden enkel in de zomer om lidgeld te betalen, niet in de winter, dit in tegenstelling tot vele andere clubs waar men zowel in winter als in zomer lidgeld dient te betalen.
Wensen u en/of uw gezin in de winter geen lid te worden maar toch vrij te tennissen dan vragen wij uiteraard het veld apart te voldoen, dit kan bij ons gewoon. Een beurtenkaart nemen is ook een optie, 10 betalen en 2 gratis is wat wij u kunnen aanbieden.


SPECIALE KORTINGSACTIE ENKEL VAN 1 JANUARI TOT EN MET 31 JANUARI 15 EURO KORTING OP DE HIERONDER GELDENDE TARIEVEN: ZOMER, WINTER OF JAARABO. VANAF 1 FEBRUARI STRIKT HANTEREN WIJ DE GENOEMDE TARIEVEN..

KORTING NIET VAN TOEPASSING OP JEUGDLEDEN.

VOOR JAARLEDEN:EEN JAARABONNEMENT IS REEDS VOORDELIGER DAN LOS ZOMER EN LOS WINTERABONNEMENT, DIT SCHEELT REEDS 30 EURO EN MET DE KORTINGIN JANUARI KUNT U NOGMAALS 15 EURO EXTRA BESPAREN.TARIEVEN ZOMERABONNEMENT (15-04-2018 / 01-10-2018) ( JANUARI KORTING NIET INBEGREPEN VOLWASSENEN)

Volwassenen :170 euro
65+ :165 euro
Studenten 18+ :150 euro ( op vertoon studentenkaart)
Jeugd 13-17 jaar: 100 euro (geen korting mogelijk )
Jeugd 6-12 jaar: 50 euro ( geen korting mogelijk )
Kleuter: 25 euro (geen korting mogelijk)
Gezinsabonnement 4 personen: 435 euro ( let op = 2 volwassenen + 2 inwonende kinderen).
Gezinsabonnement 5+ personen: 500 euro ( let op = 2 volwassenen / 3 of meer inwonende kinderen )


TARIEVEN JAARABONNEMENT ( 15-04-2018 - 15-04-2019) (JANUARI KORTING NIET INBEGREPEN VOLWASSENEN)Volwassenen: 335 euro
65+: 330 euro
Studenten 18+: 300 euro
Jeugd 13-17 jaar: 225 euro ( geen korting mogelijk )
Jeugd 6-12 jaar: 130 euro ( geen korting mogelijk )
Kleuter: 40 euro (geen korting mogelijk)
Gezinsabonnement 4 personen: 850 euro ( let op = 2 volwassenen + 2 inwonende kinderen)
Gezinsabonnement 5+ personen: 900 euro ( let op = 2 volwassenen / 3 of meer inwonende kinderen )


LID WORDEN DUS IN DE MAAND JANUARI ALVAST EN ONTVANG DE KORTING OP DE AANGEGEVEN LIDMAATSCHAPPEN.TENNISLESSEN LENTE 2018

Binnenkort zullen wij u ook verder informeren over de brede waaier van lesmogelijkheden voor jeugd en volwassenen. Het is aan te raden om hier snel bij te zijn, aangezien de vraag naar lessen in 2016 voor jeugd en volwassenen enorm gegroeid is, en we op dit vlak ook in de lift zitten. Er zijn nu reeds een aantal aanvragen gedaan voor de lente 2018, welke zal starten direct na het paasverlof. Formulieren zullen officieel tegen eind januari aanwezig zijn en aangeboden worden.

Er zal gewerkt gaan worden met 8 lesweken die starten in de week vanaf 16 april a.s. Ook zullen er weer meerdere start to tennis cursussen, kampen georganiseerd worden voor volwassenen, waar normaliter veel animo voor is. Tevens zullen wij in de volgende mailing aandacht besteden aan een aantal te organiseren activiteiten in het begin van het aankomende zomerseizoen op clubniveau.

Er zullen ook een aantal tenniskampen worden uitgevoerd voor de jeugd.TCR SPONSOR WORDEN IN 2018......DAT KAN UITERAARD..

Afgelopen jaar hebben wij de nodige nieuwe bedrijven aan ons kunnen binden als partner/sponsor van TCR.

Wenst u, evenals hen clubsponsor te worden voor de interclub, algemeen, tornooien etc, neem dan contact op met Dirk de Vries via 0475-243785 of info@tcroeselare.be, en we bespreken op een ongedwongen en informele wijze de sponsormogelijkheden en vooral ook de wensen en behoeften van u als partner. Op deze manier kunt u bij TCR ook andere bedrijven, personen leren kennen en hier ook weer business to business mogelijkheden uitvoeren wellicht..TCR & UW BEDRIJF.....EEN GOEDE MATCH !!TCR @ YOUR SERVICE OOK IN 2018 NATUURLIJK !TCR ZAAKVOERDERS

Dirk de Vries

Daphne Vansevenant

info@tcroeselare.be

Tel: 051-220303 / 0475-243785

www.tcroeselare.be

volg ons op facebook : https://www.facebook.com/TCRoeselare

Wenst u deze mail in de toekomst niet meer te ontvangen? U kan zich uitschrijven via het profielbeheer op je spelersdashboard. Tennis Vlaanderen draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze e-mail.
U kan deze e-mail ook bekijken in uw browser
T.C. ROESELARE VZW - Langebrugstraat 3 8800 Roeselare
www.tcroeselare.be - info@tcroeselare.be


terug naar home